25 Aralık 2009 Cuma

Aydın Yılmaz & Uğur Uçar



Aydın Yılmaz 

Aydın Yılmaz ve Uğur Uçar takıma girişleri çok hızlı olan bu iki isim bu sene bir yönden dikkat çekiyorlar. Aydın IBB'de 3 maç oynadı, Abdullah Avcı'nın olumlu raporu sonunda Galatasaray'a geri döndü. Uğur Uçar Kayseri'de çok başarılı bir sezon geçirdi. Geri dönüşü güzel oldu ancak Konya maçındaki talihsiz sakatlığı onun önünü kesti.
Bu iki gençte istikbal vaadediyor. Özellikle Uğur Uçar, "bek" kavramına en çok uyan isim Türkiye'de belki. Hem asisti var hemde stoper oynayabilecek kadar defans bilgisi. Ne Sabri, Ne Gökhan Gönül Nede I.Toraman onun özelliklerine sahip. Rijkaard'ın düşlediği Total futbol mantığında Barış, Caner, Ayhan, Arda ve Sabri ile birlikte en önemli isim bana göre. Aydın keza müthiş bir yetenek ve 4-3-3'ün son 3 lüsünün 2 tarafında oynar. Çok çabuk ve akıllı bir oyuncu.
Bu iki oyuncunun devre arasında sürekli oynayabilecekleri bir takıma gitmesi şart bana göre. Geri dönüşleri çok iyi olacaktır diye düşünüyorum. Aydın son zamanlar çok formsuz ve maç temposunda değil. Aydın gibi oyuncular oynadıkça iyi olur. Uğur ise sakatlıktan sonra henüz eskisi gibi değil. Bu iki oyuncu mümkünse arkalı önlü oynayacakları bir takıma giderlerse Milli takım ve Galatasaray'ın ileriki 5 yılı garanti altında olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder