31 Aralık 2009 Perşembe

Kayseri'den Adam Almak !


Gökhan-Durmuş-Ragıp-Ali ve M.Topuz



Heralde Real Madrid bile bir oyuncusunu bırakırken bu kadar sorun çıkarmıyordur. Hele sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncuların satılmasının kolay olduğu herkesce bilinir.
Zaten adam sezon sonu bedavaya gidecek, yeni sözleşmeyide kabul etmiyor, neden satılmazki bir oyuncu ?
Bahsettiğim durum tabiiki Ali Turan ve Kayserispor. Mehmet Topuz'dan sonra Ali transferide çıkmaza girdi Kayseri nedeniyle. Süleyman Hurma çıkıyor Galatasaray alamaz sezon sonu bedavaya alsın diyor, Ali Turan'ın babasıda gitsin Galatasaray'a diyor.
Kayserisporun gereksiz inadı bana göre Türk futboluna zarar veriyor. Hele ki bahsi geçen oyuncular birer Ronaldo değil. Mehmet Topuz için o kadar inat ettiler şuan Mehmet vasatı geçemiyor. Muhtemelen bu tantanadan sonra Ali Turan da istenileni vermeyecek.
Neyse hayırlısı diyelim bakalım Kayseri inadını kırıp izin verecekmi Galatasaraylı Ali Turan'a izni...

1 yorum:

  1. kayseriye en iyi cevabı çok makul ücretlerle neili almakla GS vermiştir anadolu takımları artık uçuk fiyatlarla ortalığı bulandıramaz çünkü arayan avrupada makul fiyata çok önemli isimleri kariyer sahibi oyuncuları getiriyor sercan için bursaya da örnek olmalı bence bu ve benzeri transferler zaten anadoludan bu şekilde gürültüyle istanbula gelen çok oyuncu beceremedi, zaten bu şehir adamı çok bozar bir de tantana çıktı mı o oyuncuda verim alınamıyor oyuncuya da ülke futboluna da yazık

    YanıtlaSil