8 Ocak 2010 Cuma

Çılgın Türkler !



Yazın sıcak aylarına Mehmet Topuz vakası cereyan etti. Bu olay uzun süre gündemi meşgul etti. Bana göre Beşiktaş'ın sezon başı formsuzluğunun nedeniydi. Kayserispor ortalığı karıştırdı büyükler birbirine girdi. Sonuç olarak Mehmet Topuz ligimizin yıldızlarından Keita'dan daha pahalı bir fiyata Fenerbahçe ile imzaladı.




Şimdi Sercan olayı var. Belkide Sercan olayı o kadar karışık değil ama medya 2. bir Topuz vakası yaratmak istiyor. Baktılar çok ekmek yiyorlar. Sercan'ın menejeri bizzat dedi tek ciddi ekip Galatasaray diye. Ama konuşulan rakamlar çook uçuk. Aydın Yılmaz  + Aykut Erçetin + 5 Milyon Euroluk bedelden bahsediliyor.




Bugün 5 Milyon Euro'ya Avrupa'dan belki Sercan kadar genç değil ama ondan daha kaliteli adamlar alabilirsiniz. 5 Milyon euro henüz futbol hayatında çok birşey başarmamış biri için çok fazla. Üstüne birde Genç milli takımların yıldızı Aydın ile Galatasaray'ın şampiyonluğunda kaleyi koruyan Aykut'un adı geçiyor.




Bu görüşmeler beklendiği gibi sonuçsuz kaldı gibi. Adnan Polat, pes dedi ve "İMKANSIZ" olarak yorumladı bu transfer. Bursa çok uçmuştu çünkü. Tıpkı Ali Turan'ın 2 milyon fiyat biçilmesi, Topuz için çift haneli sayılar konuşulması gibi.

Koşu Yoluna
ArenaFutbol 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder